Kom je spelen?

We hebben op maandag en donderdagochtend plek voor nieuwe vriendjes bij Noukies!

Kom je spelen?

We hebben op maandag en donderdagochtend plek voor nieuwe vriendjes bij Noukies!

Gastouderbureaus en tarieven

Om u als vraagouder recht te laten hebben op de kinderopvangtoeslag, moet de opvang via een gastouderbureau lopen. Ik ben bij meerdere gastouderbureaus aangesloten. U kunt hierdoor bekijken welk bureau het beste bij uw wensen en gevoel aansluit. Ik sta open om me bij een ander bureau aan te sluiten, we kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

 

Op dit moment is Noukies aangesloten bij de volgende gastouderbureaus:

Ook is er contact geweest met Gastouderbureau thuis-in-opvang.nl en Gastouderland Noord-Friesland.

Het tarief is opgebouwd uit twee delen:

  1. Een uurvergoeding per kind aan mij als gastouder.
  2. De bureaukosten aan het gastouderbureau.

 

Ik hanteer een uurprijs van € 5,45 per uur. Onder dit tarief vallen de volgende dingen: fruit, lunch, eventueel avondeten, tussendoortjes, drinken, billendoekjes en zonnebrand. Heeft uw kind allergieën of een dieet, dan maken we onderling andere afspraken.

 

De bureaukosten bij Gastouderbureau Yvonne Kingma zijn € 1,05 per kind per uur. Er geldt hier een maximum aan bureaukosten per maand. Voor een gezin met 1 kind is dit € 85,- per maand. Voor een gezin met 2 of meer kinderen is er een maximum van € 110,- aan bureaukosten per maand.

 

De bureaukosten bij Stichting Kinderopvang Friesland zijn € 1,10 per kind per uur.

 

Wat u uiteindelijk betaald is afhankelijk van uw verzamel inkomen. Daarom kan ik zo niet zeggen wat het u kost om uw kind(eren) door mij op te laten vangen. Hiervoor verwijs ik u door naar de rekenmodules hieronder. Het uurtarief waarover u maximaal kinderopvangtoeslag kunt ontvangen van de overheid is voor 2019 vastgesteld op € 6,15.

 

Omdat we bij Noukies graag dingen ondernemen en lekker willen knutselen, maar u niet telkens willen lastig vallen met extra kosten, hanteer ik een eenmalige ouderbijdrage van € 20,- per jaar (per kind).